Kvällsmusik, Fredrik Kempe – Vincero

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ivHcSGuvdns]

En inte så fullt bra blogg-dag är snart till ända, och det är väl tur det då jag faktiskt längtar efter att få lite sömn.

Natten till idag var lite konstig då magen inte höll med mitt annars så stabila och lugna jag och konstigt nog hade jag kramper, liksom i magen, som jag aldrig haft förr. Väldigt mystiskt men såklart blev sömnen lidande. Hur som helst, det blev bättre senare på dagen. Sedan kom lilla mamma förbi och vi veckohandlade maten ihop med min bror som även skulle till Arbetsförmedlingen. Det verkar som han har fått riktigt bra handläggare där så jag är glad.

Sedan var det dags att jobba kväll också. Från klockan 16 till 20:30 råkade det bli. Lite Facebook-uppdatering först och sedan en massa laptops som skulle servas vilket tog en halv evighet. Sedan skulle kollegan jag skulle hem med (diabetikern) åka in till McDonalds för att beställa nyttigheter och hunden skulle ut så jag kom inte innanför portarna förrän vid 21-tiden.

Men nu är det dags att varva ner ordentligt. Jag har redan ätit och tagit min nya inflammationshämmande medicin, Naproxen, för axeln och jag tänkte hoppa in i duschen en sväng. Jäklar vad kallt och rått det var ute tidigare ikväll. Sedan blir det kanske lite tv innan bingen, vi får väl se…

God natt alla, vi ses mer i morgon. Peace out 🙂

46610cookie-checkKvällsmusik, Fredrik Kempe – Vincero