Kvällsmusik, Sia – I go to sleep

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HtTHsBlhdxo]

Hejsan vad tiden rann iväg ikväll, det är ju nästan dags att sussa.

I eftermiddags var jag över till några grannar, vi drack kaffe och pratade om lite allt möjligt. Senare kom brorsan på besök och det var nog där tiden liksom rann iväg snabbare än jag hade trott. Men så blir det ibland.

Annars har dagen varit bra. Jobbet gick bra, lite extra jobb strax innan jag skulle hem men det var inget problem. Annars har det väl egentligen inte hänt så mycket. Om man bortser att vissa av mina bekanta på Facebook har börjat kontakta mina övriga vänner, vilket är smått förvirrande för de flesta. Men den diskussionen tar jag i morgon. En annan grej som hände idag på Facebook var att jag blev tipsad om att våra telefonnummer tydligen syns online nu. Konstigt då jag aldrig publicerat mina nummer men jahapp, där ser man vad de kan göra om de känner för det.

Nåja, nu är det strax dags för sänggång. Jag ska bara ut med voffen en sväng till och sedan ta en dusch så blir det marsch ner i sänghalmen tror jag.

Tack för idag, slut för idag. Sov så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej hopp så länge 🙂

46410cookie-checkKvällsmusik, Sia – I go to sleep