Kvällsmusik, Lady Gaga – Born this way cover

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xG0wi1m-89o]

En högst begåvad ung dam som kan gå långt.

Så bidde klockan över 22 ändå, och dessutom på en fredagskväll. Vem kunde väl någonsin ana det på måndag morgon?

Dagen har varit helt okej. Min nyfunna vän dök aldrig upp på jobbet, kanske hon fick kalla fötter? Men annars var det bra. Jag fick handlat min b-vitamin, uppdaterade facebook för jobbets skull ungefär när jag ville och på kvällen blev det lite skytteträning i källaren med två andra styrelsemedlemmar. Visst, när man jämför det med de riktiga vapen jag fick testa när jag var i USA så är ju kolsyrepistoler inte mycket att skryta med, men det var ändå roligt. Tre grabbar med skjutvapen är ofta lika med lite grabbsnack.

Annars har väl inte så mycket mer hänt och det har varit en lugn dag. Helt okej! Jycken ska ut en gång till och det blir nog tidigt i säng så blir det lite styrelsejobb i morgon, men jag tänker stänga av telefonerna. Det kan vara gott med lite lugn och ro ibland, inte sant?

Anders säger klart slut för idag, hoppas ni har en trevlig helg och kan sova så gott när den tiden kommer. Natti natti, skrivs mer i morgon. Hej så länge 🙂

46140cookie-checkKvällsmusik, Lady Gaga – Born this way cover