Det är rätt, skyll på kvinnan bara.

”Hon fick Foppa att sluta. Fästmön Nicole vill ta relationen till nästa nivå.”

Ursäkta, men det där låter ju som att allting är hennes fel. Vidare i artikeln står det ”Nicole vill bli gravid med Peters barn”. Precis som om han själv inte vill det, eller något alls, bara åka skridskor resten av livet. Kan ni tänka er Foppa, 89 år gammal, försiktigt och ostadigt balansera sig själv ut över isen. Med ischias, reumatism och löständerna halvt hängandes ur munnen som är på väg ut på grund av hans mediciner med salivökande bieffekter. En tackling till och han uppgår i ett moln av artificiella kroppsdelar och gammalt damm.

Nej, jag tror att Nicole, i all välmening såklart, vill plocka Foppa bort från isen för att hinna ha en bra framtid ihop. Kanske det bara är den mansdominerande sportvärlden som med sådana rubriker vill skylla allt på den stackars kvinnan. Kanske de inte tänkte på hur de formulerade sig nedlåtande (4 gånger) mot Nicole i artikeln.

Nej, jag får faktiskt hålla med Nicole här, att hon ska försöka hålla kvar i en av Sveriges kronjuveler när det gäller sport. Hon kan vara lycklig nu som får tafsa på hans juveler när hon vill och slipper förhoppningsvis oroa sig i framtiden att en vilsen skridsko gör familjelyckan avsnoppad.

46110cookie-checkDet är rätt, skyll på kvinnan bara.