Kvällsmusik, Chris Rea – Road to hell

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RdIAUTv8BOo]

En underbar melodi från filmen Beyond the Law med självaste Charlie Sheen i huvudrollen.

Jaha minsann, då var det dags att rikta sina steg mot bingen igen då…

Dagen har varit bra. Det var ju sista dagen på rehab-tjosan och kanske jag fick mig en ny vän därav och sådant är ju alltid välkommet. En av utredarna berättade att läkaren som hade utfärdat den totalt missvisande beskrivningen av mig hade sagt att hon inte ansåg det nödvändigt att närvara då alla utredningsgrupperna och min chef ska träffas. Fegt? Nähä?! Nåja, jag ger mig inte så lätt…

Sedan var det lunch på stan och jag åt alldeles för mycket. Dessutom tog jag alldeles för lite insulin så jag nästan rullade hem och ont i lilla maggen fick jag också. Det tog några timmar innan jag blev normal igen, eller åtminstone så normal jag någonsin kan bli, men nu är jag okej igen 🙂

Jycken har varit ute och svansat redan så nu återstår bara lite mat och sedan blir det bingen. I morgon är det äntligen fredag och jag hoppas min envisa snuva ger med sig någon gång. Kanske lite smörgåstårta på jobbet kan lindra det problemet…

Men nu säger jag naughty night, dont let the bed bugs bite och sov så gott. Hej så länge 🙂

46030cookie-checkKvällsmusik, Chris Rea – Road to hell