Kvällsmusik, Queen – Bohemian Rhapsody

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ]

Swisch! Så fort gick tiden från lunchtid tills nu. Och hem kom jag inte förrän vid klockan 21 minsann.

Dockteatern gick bra, förutom att den klantige ridåhalaren började stänga ner för tidigt. Ja, alltså, jag gjorde en tabbe haha. Men jag tror inte någon märkte det för ingen sa något. Det är inte lätt att vara perfektionist med vissa saker, men tyvärr var det sista chansen för den här gången. De ska göra två föreställningar i morgon också och fira med smörgåstårta – vilket jag tyvärr missar. Jag ska ju gå sista gången på utredningen. Men det är okej. Jag tar en extra kopp kaffe på fredag istället hehe.

Annars har väl inte så mycket hänt. Dock funderar jag på hur olika saker kan vara olika för olika människor.

Jag pratade med en jobbarkompis som tyckte det var skit med sjukvården idag och hon förbannade läkarna som troligtvis upptäckt att hon har diabetes. Därmed beslutade hon att skita i allt vad läkarna rekommenderar henne att äta, göra o.s.v. Men det är klart, det är väl en försvarsmekanism man har när man inte orkar med sanningen. Så jag berättade lite om hur jag har åkt på styrk utmed vägen tack vare min diabetes som jag har haft sedan jag var 2½ år gammal och  jag tyckte nog att jag märkte att hon blev mer fundersam. Hoppas jag kan påverka henne, åtminstone lite, i rätt riktning.

Men nu är klockan mycket och det börjar bli dags att sikta mot sänghalmen. I morgon är det som sagt sista gången med rehab-tjosan och då får jag väl vara halv vaken åtminstone, kan man tycka.

Jag säger tack för idag, slut för idag. Vi ses i morgon om ni vill, vågar och kan. Hej på er så länge 🙂

45900cookie-checkKvällsmusik, Queen – Bohemian Rhapsody