Kvällsmusik, Perkele – Göteborg

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T_aSxcJlzsM]

Här är några gossar som är stolta över sin stad och vars sång påminner om sköna sommarkvällar, något de flesta troligtvis längtar efter nu när det blåser kallt.

Jaha, så börjar dagen dra sig mot sitt slut till sist. Dagen har väl egentligen inte bjudit på så mycket ovanligt. Dock fick jag ett väldigt intressant samtal och det är alltid guld värt! Märkligt ändå hur få människor som vågar diskutera djupa saker, så man får vara glad de få gånger som det händer.

Jycken har varit ute, jag har ätit (hosta) och jag ska väl snart ner i sänghalmen. Märkte nyss att det ju faktiskt är kallt så det ska bli skönt.

I morgon blir det lite annorlunda då jag ska jobba kväll och försöka hinna att veckohandla men det ska nog gå bra. Jag ska nog hinna med lite bloggande också hehe.

Naughty night och sov så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej hopp så länge 🙂

45810cookie-checkKvällsmusik, Perkele – Göteborg