Kvällsmusik, Sator – We´re right, you´re wrong

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w7SwgF6WwwY]

Vill ni veta en hemlighet? Eller, ja det beror såklart på om ni har varit utomhus idag eller inte men jag kan meddela att det är askallt och att det blåser en härlig ishavsbris över Borås. Kanske inte så konstigt att halva jobbstyrkan var antingen hemma eller kraftigt snörvlandes. Än så länge är jag frisk men peppar, peppar…

Annars har väl dagen varit till belåtenhet, det har inte hänt något revolutionerande precis. Bara att jag åkte till Knalleland efter jobbet och inhandlade en spot-light med klämfot så nu kan jag äntligen se vad jag skriver och pysslar med vid skrivbordet, jippie 🙂 Hela 147 riksdaler gick det på och det var ju inte så hemskt dyrt alls. Så jippie igen 🙂

Men nu börjar ögonen dra i kors och John Blund står återigen med skyffeln och bankar mig i pannan. Jycken har varit ute, jag har ätit och känner mig ganska trött så jag ska väl dra mig.

Tack för idag, slut för idag. Ha det finemang lavemang så länge så skrivs vi mer i morgon! 😉

45700cookie-checkKvällsmusik, Sator – We´re right, you´re wrong