Kvällsmusik, Richard Clayderman – Sonata 14

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U21Ts_FfRU4]

Goder afton. Här kommer ett sent inlägg och såklart, dagens sista, från mig.

Det är ytterst ovanligt att jag har färre än 4 inlägg per dag men idag hände det. Såklart var det inte meningen men ibland kan man inte råda över omständigheterna, eller hur?

Rehab-tjosan på morgonen och det var väl inget speciellt med det egentligen. Dock fick jag veta att vi ska ha matlagning i grupp nästa tisdag och det betyder ångest som fan för mig. Speciellt som det finns en besserwisser i gruppen ås jag tror redan nu att jag backar ur. Om jag ändå gör ett försök så kommer det bara sluta med att jag blir förbannad och det vill jag ju inte.

På vägen hem hände något kul. Jag och en annan kursdeltagare satt och pratade om olika länder, att Sverige inte kan vara bäst i världen och att vi undrade när Sverige ska säga nej. Då lade sig en yngre man i diskussionen och han berättade att han var från Tunisien. Han höll med om en hel del som vi tyckte och berättade att hans rap-kompisar höll på att skriva protestmusik om läget i Sverige och när han steg av bussen sa han “_I tell you when and where and then we´l meet on the barricades!” hahaha. Hur skön kille som helst 🙂

När jag kom hem blev det en hel del sova. Det känns som jag behöver det nu, och sedan ringde telefonen. Grannen bjöd ner sig själv och tog med sin pojkvän och vi pratade om allt möjligt. Sedan hände en grej. Om jag säger såhär: “Det lösenordsskyddade inlägget” hehe. På tal om det ja, de som vill ha lösenordet kan bara fråga, det är lugnt 🙂

Men nu ska jag äta lite så man orkar vara redo för fredagen i morgon, sedan blir det nog lite tv och kanske en kort patrull runt huset, vi får se. Men i morgon kan jag nästan lova att det blir en hel del bloggande, till skillnad mot idag. Jisses, nu får jag skärpa mig!

Tack för idag, nanna så gott och hej så länge 🙂

45240cookie-checkKvällsmusik, Richard Clayderman – Sonata 14