Kvällsmusik, Helloween – Dr. Stein

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RofupcSD1e0]

Ja jisses, här stinker det 80-tal ordentligt men det är inte helt fel det heller 🙂

The day from hell är snart, äntligen över. Men visst är det märkligt att det ibland kan gå så otroligt fel på så otroligt många sätt? Hur som helst, nu är jag ordentligt trött och det dröjer väl inte så värst länge tills jag ligger i snarkofagen faktiskt.

Men dagen har varit, förutom knäpp, ganska okej. Vårdecentralen gick ju bra, likadant veckohandlandet där jag fick tag på ännu en ny grej från Euroshopper hehe. Sedan var jag tvungen att försöka sova lite även om det borrades i huset idag för att de nya garageportarna ska upp. Sedan försov jag mig, trots två väckarklockor så vid 16-tiden hörde chefen av sig och undrade vart jag höll hus. Som en blixt slängde jag i mig lite mat och åkte ner direkt och hjälpte till att rigga laptops åt en kurs som skulle börja klockan 18.

Men nu, äntligen, kan jag varva ner en smula. Hunden har varit ute och gjort sina dirty business, lite mat blir det väl och sedan hopp i bingen. Det ska bli härligt! Hoppas bara man får sova utan avbrott i natt för sömn är ju viktigt.

Jag säger härmed gonatt o sov så gott. Dröm om trevliga Boråsare så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge! 🙂

45160cookie-checkKvällsmusik, Helloween – Dr. Stein