Fullständigt kaos!

För tredje gången får jag planera om den här dagen från början till slut.

Vårdcentralen gick bra och vi kunde konstatera att jag har en inflammation i Bursa (se bild) och jag har nu fått medicin mot detta. Hela 196 riksdaler kostade kalaset så jag hoppas att detta gör susen. För övrigt rekommenderade han fortsatt sjukgymnastik av lindrigare former, så jag får väl börja gå dit igen då. Men det gör inget för det är ganska söta tjejer som jobbar där hehe.

Sedan åkte jag och veckohandlade maten men innan jag kom dit ringde brorsan. Han undrade om reglerna angående Försäkringskassan, sjukpenning och läkare. Stackaren har inte kunnat sova sedan i söndags och får anfall av panikångest och det är ju skrämmande att en stadig, trevlig och rolig kille som min bror kan få sådana problem, vem kunde ana det liksom? Men självklart kommer jag hjälpa honom så gott det går. Han är ju faktiskt den bästa bror man någonsin kan önska sig.

Därmed är hela dagsordningen omkullkastad igen. Med lite tur hinner jag sova lite, för illa trött är jag, innan klockan 12 då brorsan ska ringa och vi ska göra ett gemensamt besök hos hans arbetsförmedlare, för det lovade jag honom. Sedan är det tänkt att jag ska jobba mellan klockan 15 och 19 vilket betyder att mitt kaffe med bästa kompisen blir inställt. Framåt kvällen lär jag vara trött och jag hoppas innerligt att det inte blir några blåljus igen. Så jag håller tummarna, alla jag har.

Åhej o hå, åhej o hå… en gammal man gör så gott han kan 🙂

45080cookie-checkFullständigt kaos!