Kvällsmusik, Gun – Word up

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1xARbuaOy7c]

En skön version på den gamla 80-talslåten med Cameo…

Klockan börjar bli mycket men som ni märker är jag lite tidigare än vanligt, av orsaker jag inte kan nämna just nu. Mer om det i morgon, jag lovar 🙂

Dagen har varit lite småseg och egentligen har väl inget hänt. Vi åkte runt i stan idag och letade efter nya låssystem men fick inga direkta besked. Irriterande! Sedan åt vi lunch på ett gatukök och råkade träffa världens omständigaste människa! Såhär lät det vid kassan:

-Är det en grillad här?
-Ja, en grillad med en kula mos.
-Okej, och två hamburgare i den här?
-Ja exakt.
-Men de två kokta, ligger de i den här?
-Ja.
-Nog bäst att jag kollar. Och i den här då?
-Det ligger en grillad med en kula mos i den.
-Jaha (mummel)
-Men var är de två hamburgarna då?
-I den där lådan sa jag ju nyss (peka på)
-Det är nog bäst att jag kollar. Sedan får vi inte glömma de två kokta…

Det var nog den mest omständiga beställare jag någonsin har sett och folk började ju bli irriterade. Dock inte, jag. Snarare hade jag problem med att inte skratta helt galet! 20 minuter senare gick hon ut till bilen där hennes gubbe satt och sedan åkte de väl hem för att äta kall mat. Herre jisses haha.

Men nu ska jag inte tjata mer. I morgon ska jag till vårdcentralen och kolla varför min arm gör ont, sedan blir det veckohandla maten och jobba på eftermiddagen.

Ni får sova så gott när tiden tillåter så skrivs vi mer i morgon. Hej så länge! 🙂

45040cookie-checkKvällsmusik, Gun – Word up