Kvällsmusik, Volbeat – Mary Ann´s place

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fJzTFl0ds6U]

Håhåjaja, nu är jag riktigt ordentligt trött. Ska bara orka äta så blir det en störtdykning ner i bingen!

Mötet gick…sådär. Mer säger jag inte, men riktigt nöjd är jag inte. Huvudsaken är dock att vi faktiskt ska fixa ett nytt, avancerat låssystem och sedan kanske man får sova bättre på nätterna. Inte så att jag klagar, jag gillar att rädda fagra möer i nöd där jag kommer ridandes på min vita…terrier, men sömnbristen sliter hårt på mig. Men snart blir det andra bullar 🙂

Nu blir det lite mat, sedan sova. Jycken har redan varit ute i det pissiga vädret så nu är vi lagom våta bakom öronen båda två.

Vi säger god natt, sov gott. Don´t let the bedbugs bite 😉

44910cookie-checkKvällsmusik, Volbeat – Mary Ann´s place