Anders blir låsexpert

Så jäkla trött jag börjar bli nu. Jag har jobbat med att kolla dörrar och lås sedan 7:30 i morse så nu börjar jag sega lite. Men det har varit väldigt intressant också.

Först kollade jag alla konstiga siffror, modellnummer och logotyper på dörrarna, sedan ringde jag Statens Provningsanstalt och kollade exakt vad allting betydde. Tvärtemot vad vissa har sagt så är det inga skitdörrar vi har, snarare tvärtom. Om de håller för 30 minuters bran så är det inget skräp, men jag märkte även att det är ett konstruktionsfel som måste åtgärdas av försäkringsskäl.

Efter det ringde jag diverse olika företag som har med lås att göra och nu har jag jagat en låssmed så att han komma hit och besiktiga dörrarna vi har. Dessutom har jag kallat till ett extra styrelsemöte klockan 20:30 och kollat upp vilka olika passer-system som finns. Magnetkort eller speciell låsbricka verkar lämpligast och…öörk…puh!

Undrar om man vågar lägga sig i soffan en stund eller kommer man råsomna? Ujuj 😛

Men skönt att det händer grejer! För det gör det när Anders väl får tummen ur haha.

44860cookie-checkAnders blir låsexpert