Mycket Melodifestivalen just nu

Jag såg det inte, det erkänner jag, men jag blev lite nyfiken så jag kikade in på svt.se och hittade en grymt rolig grej med Elsa och Swingfly.

Varje artist får ju en chans att göra en presentation av sig själva och sin melodi, något som jag tycker blir mer än pinsamt. De är ju där för att sjunga och inte prata en massa goja. Som den här tantmannen gjorde.

Sedan fattar jag inte det här med autograferna. Tydligen ska man kunna få artisternas autograf om man klickar någonstans på hemsidan men jag hittar inte knappen. Men egentligen så är väl själva idén med autografer att de ska skrivas av artisten själv och inte finnas tillgänglig genom en knapp som skriver ut den åt dig? Låter ju helt knäppt haha.

Men i stort sett verkar det vara precis som vanligt. Lite skvaller här, någon gör bort sig där, det snackas mode, piratinspelningar, skvaller förstås, en svullig efterfest och självklart, Christer Björkman mitt upp i allting.

Bara jag som ser likheten?

Och efter deltävling 1 i Luleå visar de glada finalisterna upp sig. Med blombuketter, champagne och glitter nedfallande ovan scenen, där en stackars praktikant öser ut glitterpapper som han under 4 dagars slit har klippt i små, små bitar, samtidigt som han försöker hålla balansen och inte ramla ner i nacken på Swingfly. Stackars praktikanten, som sedan får städa upp glittret igen och troligtvis tejpa ihop alla pappersbitarna igen så att arken kan återanvändas. Om och om och om igen.

Precis som Melodifestivalen och Christer Björkman.

44700cookie-checkMycket Melodifestivalen just nu