Kvällsmusik, Iron Maiden – Fear of the dark

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PieS0zG228A]

Jisses vad tiden går och snart är det läggdags minsann.

Dagen har varit bra men lite långsam. jag var i möteslokalen i huset och pratade lite med ordföranden när han fixade lite i källaren. Ganska roligt att se att vi har 10 krattor och räfsor men ingen använder dem! Snacka om slöseri med pengar hehe.

Annars har jag rivit runt i garderoben och rensat ur en massa grejer. Verktyg och en jäkla massa datorkablar som jag inte vet vad jag ska göra av. Det blir väl att donera till bostadsrättsföreningen kan jag tro, det är alltid någon som behöver sådant. Men nu börjar iaf garderoben bli riktigt bra – jag gillar ordning o reda!

Nu börjar jag bli smått trött ändå. Jag ska rensa lite mer i garderoben, sedan blir det ut med jycken och till sist, såklart, hopp i säng utan peng. Men så är det.

Tack för idag alla sköningar, vi skrivs mer i morgon. Hej så länge! 🙂

44610cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – Fear of the dark