Jag fick ett e-mail…

Det hamnade i skräpposten, men jag läste det.

Mejlet var skrivet på dålig engelska och det var en kvinna vid namn Anna som ville lära känna mig närmare. Dessutom lovade hon mig bilder på henne.

Sådana mejl är ganska vanliga och ibland dyker de upp, oftast i inkorgen för skräppost, men jag undrar vad historien är bakom sådana mejl – är det någon som vet? Inte så att jag hade tänkt svara men kan det vara så att det finns fattiga utländska kvinnor som på det här sättet försöker finna sig en man och skapa ett bättre liv? Finns det män som faktiskt skriver tillbaka i hopp om att hon är jättesnygg och skulle göra vad som helst för att bo i ett land som Sverige?

Även på dejtingsajter, typ match.com eller liknande dyker det upp sådana inbjudningar, oftast från filipinska tjejer, så kanske min gissning inte är så fel ändå.

44560cookie-checkJag fick ett e-mail…