Misshandlade journalister, helt rätt

Det var vad jag tänkte direkt när jag såg rubriken i aftonbladet.se idag. Det kan de gott ha så mycket dynga som de sprider kring sig. För det är vad som händer i Egypten precis just nu.

Men så tänkte jag om för om man tänker efter, vem är det som ansvarar för utgivningen av diverse skvallertidningar? Jo, det är ju chefredaktörerna. Så varför inte skicka dem till Egypten istället så att de kan motionera sina ölmagar genom att springa gatlopp. Journalisterna är bara stackare som försöker behålla sina jobb.

Men det är klart,  om man tänker en vända till – vilka är det som köper tidningarna och därmed ger chefredaktörerna en inkomst och ett jobb att gå till så att de kan skicka stackars oskyldiga journalister till Egypten? Jo, det är ju vi! Det är vi som köper deras dynga och därmed även vi som borde åka till Egypten och ducka för kulor, undvika knivhugg och smaka på batonger.

Varsågod politiker, där har ni ännu en totalgalenen idé, helt gratis. Själv ska jag börja träna löpning…

44510cookie-checkMisshandlade journalister, helt rätt