När allting känns rätt

Bloggande och olika chatforum kan vara en spännande värld. Det är en sådan oerhört skön blandning av olika människor och alla är vi där av en gemensam orsak: Vi gillar att skriva och socialisera på ett öppet och otvunget sätt.

Ibland händer det även att man fattar extra mycket tycke om någon och det kan vara svårt att finna den exakta orsaken. Det bara händer. Allting bara stämmer helt plötsligt. Vissa skulle kalla det tvillingsjälar, och kanske det är så, eller så är det bara ren tur att man hittar någon därute som är lika knas som man (jag) själv är.

Exakt detta hände för några veckor sedan och det första intrycket jag fick av denna bloggare var att wow, hon är ju galen – men på ett bra sätt! En tänkare med mycket att berätta, med skön humor och glimten i ögat. Jag vill inte säga vem den här personen är men jag läser varje nytt inlägg med spänning för att kanske, bara kanske få veta lite mer om människan bakom tangentbordet.

Så trots alla elaka kommentarer från, tydligen, arga, yngre män och det det eviga hällregnet av nättidningarnas rubriker om katastrofer runt om i världen – så finns det faktiskt ljusglimtar även om man många gånger undrar vart de har tagit vägen. Men ibland glimmar det till och man får svårt att finna de rätta orden för man vill behålla den sköna känslan så länge det bara går. Man väger sina ord på guldvåg utan att för den skull ljuga om något, men man är oerhört rädd om det man kanske bara har för en kort period. Men det är ändå skönt när känslan infinner sig, att man faktiskt gör något rätt i den här inte alltid så trevliga världen, att ma kan glädja och inspirera någon.

Hur som helst, jag är väldigt glad att vissa människor finns, goda, glada och totalt galna! 🙂

44410cookie-checkNär allting känns rätt