Kvällsmusik, Iron Maiden – Still life

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WxAANzrTkf4]

Som ni kanske redan har gissat så stannade jag hemma idag, tack vare igår kväll. Man fungerar ju knappt normalt när man sovit så lite och allting blir jobbigt. Efter 2 timmar i soffan kände jag mig lite mer normal men långt ifrån 100%. Vi får se hur det går i natt men jag är ju på min vakt, helt klart.

Vid halv tio gjorde jag en liten koll i källaren och runt huset och allt såg bra ut. Vissa andra åtgärder är satta i spel nu också plus att vi ska fixa säkrare dörrar till entréerna och antagligen kameror också. Sedan kanske man kan få sova ifred i framtiden 🙂

Annars har det varit en lugn dag. Lite styrelsejobb blev gjort och jag har börjat riva runt i garderoberna  med avsikt att kunna städa undan sådant man ändå inte använder. Men det är ändå märkligt hur mycket brÔte man har, inte sant? Hur som helst, jag fortsätter med det tills jag blir riktigt trött. Först blir det nog lite mat tror jag.

Natti alla, vi skrivs mer i morgon. Må kraften vara med er, eller nåt 🙂

44430cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – Still life