Utomjordingarna är redan här!

Forskarna har fått en ny leksak, ett nytt teleskop vid namn Kepler, och nu kan de se ytterligare 1000 potentionella planeter – utanför vårt eget solsystem. Därmed ökar såklart hoppet om att finna utomjordiskt liv.

Och visst kan jag hålla med om att de nya fynden är spännande. Tänk om det verkligen finns andra livsformer därute i rymden? Iofs, det vore väl egentligen inte så väldigt konstigt, eller hur? För varför skulle människan vara den enda livsformen i hela universum? Som om vi, med miljöförstöring, atombomber och alla möjliga sjukdomar, vara den stolta kronan på mästerverket? Nej, exakt! Om det nu verkligen finns någon högre makt så hade den möjligtvis baksmälla eller PMS den dagen som den troligtvis råkade skapa Jorden och dess livsformer.

Men låt oss kika lite närmare på vad mänskligheten fram till dags datum tror att en utomjording ser ut. Självklart googlar jag detta och finner….

Inne på nyheter24.se finner jag en artikel om en möjlig utomjording. Eller snarare, det var vad människorna trodde 1953 då varelsen hittades. Efter undersökningar visade sig fyndet vara en apa. Tyvärr berättar inte artikeln om hur sjutton de kunde ta så fel men apan måste ju ha varit väldigt deformerad eller förstörd på något sätt. Möjligtvis kan den ha dött av alkoholförgiftning och/eller luftbrist. Det är det mest troliga som händer när man blir inlåst i en fylld burk med vätska.

Nästa kandidat jag hittade när jag sökte på google var den här saken. som dessutom varit en stor tv-stjärna. En tv serie som sändes i slutet av 80- och början av 90-talet om en egenkär utomjordning som bodde med en amerikansk familj eftersom hans rymdskepp kraschat. Grannar och andra som kände familjen hade inte en aning om att en utomjordning bodde  där. Men det är detta som är så fantastiskt, tänk om utomjordingar egentligen är obotliga entertainers hela bunten och Alf, som han hette, var pionjären? Med dalande tittarsiffror insåg de andra utomjordingarna att de måste expandera, antog mänskliga skepnader och tog över tv-världen med total domination. Den här teorin skulle även förklara Tomas Di Leva och David Lettermans torra humor och lika torra hy.

Kandidat tre tillhör samma grupp som Alf och även denna var en pionjär, nämligen E.T. som var populär lite tidigare på 80-talet. Det kunde man ju ana då hans språkkunskaper var starkt begränsade vilket då gjorde honom till en bra lärare för efterkommande utomjordingar då han åkte tillbaka till sin hemplanet. Eller gjorde han verkligen det? Rykten har hörts att han numera lever ett tillbakadraget liv i utkanterna av Mexico City och är flickornas favorit tack vare sitt “magic finger”.

Något som slår mig är att nästan alla föreställningar om hur en utomjording ser ut, är att de nästan alltid har väldigt stora ögon, hög panna och har väldigt spinkiga kroppar, och jag frågar mig varför. Det sägs ju att de ska vara högintelligenta och det kan ju förklara deras stora huvuden. Att de sedan inte har något hår samt de stora ögonen beror då troligtvis på att de bor på väldigt mörka ställen (se bilden). Som i filmer med Sigourney Weaver. Där är de också väldigt elaka men det kanske man blir om man har nercabbat på skallen och en kropp som Gollum. Men om de är så väldigt smarta, varför har de då så spinkiga kroppar och inte uppfunnit medlemskort på närmaste gym? Eller ens gymmet. Iofs kanske de är soffpotatisar som bara sitter hemma och ser på tv hela dagarna och där har vi i så fall förklaringen till de stora ögonen.

Min egen teori om detta är att utomjordingarna inte alls ser så konstiga ut och, som jag sa tidigare, har antagit mer mänskliga utseenden. Efter min egen teori har jag skapat min egen bild av hur en typisk utomjordning kan se ut och där kan man enkelt se likheterna med oss människor. Notera att hudfärgen är grön men det är tack vare att alla utomjordingar är troligtvis vegetarianer. Förklaringen är att om man har gröna fingrar sägs man ha bra hand om växter, så hur bra är man inte om man är totalt grön? Om man baserar hela sitt samhälles föda på grönsaker så lär ju en grön hudfärg vara en stor merit. Dock syns ju sådant väldigt väl om man ska agera människa och därför har utomjordingarna uppfunnit Body Tan – ni vet en sådandär dusch man kan få en fejkad solbränna med som oftast finns på gym och olika spa. De har helt enkelt en sådan med olika hudfärger. Allt från “Svensk blekfis” till “Ghettostyle sugar daddy”.

Så nu vet ni det, att de finns överallt i dagens samhälle. De sitter i regeringar världen om, i media, de är dina grannar, dina arbetsgivare o.s.v. och du kan till och med ha ett par stycken i din egen släkt utan att veta om det. Så det där med att mänskligheten är skapelsens stolthet och krona på verket är knappast sant när vi har blivit så dragna mitt framför näsan utan att märka något alls. Kanske det beror på att män trots deras massförstörelsevapen men med deras sexaptit har varit alltför upptagna av att försöka kika under kjolen på utomjordingarna och totalt missat både hudfärg eller utstående antenner. Eller att människokvinnorna har blivit trollbundna av utomjordingarnas spelande bröstmuskulatur och vackra ord när de talar om sänkt skatt och att det ska löna sig att arbeta.

Vem vet hur framtiden kommer te sig och hur utomjordingarna kommer styra vår värld. Men nu när jag har avslöjat sanningen och publicerar inlägget hoppas jag att jag i morgon inte är fastbunden på en brits på ett rymdskepp någonstans, farligt nära att få en prob uppstoppad någonstans.

Sprid kunskapen! Sprid sanningen! Sprid ordet!

Nu knackar det på dörren…

44120cookie-checkUtomjordingarna är redan här!