Långtidsarbetslöshet är fina grejer det!

Ungefär en kvarts miljon människor står idag utan fast förankring i arbetslivet, även om åtgärder har gjorts verkar ingenting hända. Ett ”putsande av siffror” genom ett antal åtgärder har däremot gjorts vilket ofta inte leder någon vart för den arbetslösa. Men idag hände något…

Tre stora fackförbund skriver i en debattartikel att regeringen inte vill  att alla ska få jobb, och detta tycker jag är hur häftigt som helst, för det påståendet är ju oerhört kraftig kritik mot våra folkvalda.

Debattartikeln är ganska jobbig att läsa (sorry inga bilder alls hehe) men den ger ändå hopp om att den ljusnande framtid är vår. Det är helt enkelt en underbar känsla att veta att tre stora förbundsorföranden för de arbetslösas talan. Hur bra som helst!

Hoppas nu bara att detta har effekt och att något händer. Att politikerna får en smäll på fingrarna.

44210cookie-checkLångtidsarbetslöshet är fina grejer det!