Kvällsmusik, Iron Maiden – Infinite dreams

Dag tre i min maiden-vecka…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lQZz39hJbkw]

Vart tog den här dagen vägen egentligen? Den gick ganska snabbt, tycker jag.

Jobbet var bra idag, det blev en hel del gjort och dessutom fick jag mig en väldigt intressant politisk diskussion också. Skönt att det finns fler än jag som orkar debattera lite om livets väsentligheter 🙂

Annars har väl inte så mycket hänt egentligen. Samtalen blev gjorda så nu ska jag till vårdcentralen i nästa vecka för undersökning av min högerarm. Det är märkligt att det bara gör ont när jag ligger på den men så har den varit sedan i augusti tror jag. Antagligen drog jag snett på träningen och nu börjar jag tröttna så det är väl dags att fixa den innan den ramlar av hehe.

Jycken har varit ute och fått sin tandborstgodis, jag har duschat och ska väl äta något mer innan det blir huvudstupa sidoläge i bingen. Det känns som om det behövs. Men självklart har jag nya spaltmeter åt er i morgon, det kan jag nästan lova!

Tack för idag, sov så gott så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

44230cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – Infinite dreams