Kvällsmusik, Iron Maiden – Afraid to shoot strangers

Dag 2 av min maiden-vecka…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0c9iYZdsZMM]

Först och främst, tack till ClownCunt som skickade mig en så jättetrevlig kommentar, det gjorde min kväll! Sedan tack till Åsa Erlandson, skribent för Aftonbladet som svarade på mitt inlägg angående den anmälda Boxerreklamen, det gladde mig jättemycket i en dag som har varit allt ifrån perfekt 🙂

Hur som helst, dagen börjar lida mot sitt slut och kanske man kan få lite sömn i natt. Vi får väl se hur det blir.

Dock har dagen icke bjudit på några större glädjeämnen och jag har varit hemma större delen av dagen. Lilla mamma kom förbi, helt oplanerat, och vi veckohandlade maten ihop. Bråk på schemat med en bekant och det var väl femtielfte gången nu och vi får väl se när vi tröttnar på varandra. Just nu är det vapenvila ändå och för egen del bryr jag mig inte längre vad som händer.

Senare på kvällen träffade vi två, antagligen, nya boende i vårat hus. Ett äldre par som verkade väldigt trevliga. Vi pratade lite och visade dem runt i olika utrymmen och jag tror nog det här kommer bli bra.

Men nu ska jag ta ut jycken en sista gång för idag och sedan försöka sova lite. Kanske jag skriver om matlagning = ångest i morgon, eftersom folk har undrat vad jag menade, men vi får väl se. Jag är ganska nyckfull hehe.

Men nu tackar jag för idag. Tack även för alla sköna kommentarer och jag får erkänna att jag på senare tid funderat på att skita i allt men när man blir påmind om alla sköna människor som faktiskt läser min blogg så får jag lite mer krut i tangentbordet och orkar ånga på lite till. Än en gång, tack så mycket!

Nej nu blir det ut, sedan sova. Vi skrivs mer i morgon så jag säger hej så länge gott folk 🙂

44030cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – Afraid to shoot strangers