Tro de´?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aUrw7LJ3GOY]

Tror jag fick 2-3 timmars sömn. Med andra ord är det en typiskt måndag haha.

Jag vaknade vid 5:30 med ett ryck och tyckte att jag hade hört något. Var det någon som försökte bryta sig in? Hade någon kraschat mitt fönster? Var ställde jag baseball-träet och bazookan? Jäkla kass vakthund jag har som bara ligger och snarkar.

Såklart var det ingenting och antagligen bara Astrid som ramlade ur soffan eller något 😛

Håhåjaja, vi får se hur slirigt det blir idag då. Huvvet har ju inte vaknat än iaf kan jag meddela men jag får väl försöka göra det bästa av situationen, eller hur? Det hade nog varit värre att försöka sova i Egypten just nu. Stackare.

Ha en bra dag allihopa så ses vi i eftermiddag. Hej hopp 🙂

43820cookie-checkTro de´?