Mycket om Solsidan just nu

Jag hörde talas om Solsidan i somras då några bekanta hälsade på och någon sa att det skulle vara hur kul som helst. Det lät ju lovande och jag tror fortfarande att alla behöver skratta ordentligt minst en gång om dagen. Så i förra veckan fick jag äntligen chansen att se på det omtalade programmet. Dock infann sig ett problem – jag tyckte inte det var roligt.

Innan ni kallar mig alla möjliga ocharmiga saker, må jag först säga att jag visst har humor. Till mina favoriter hör Galenskaparna & After Shave, Monthy Pyton, ibland Mr. Bean, The Big Bang Theory, Family Guy med många flera. Men jag kan fortfarande inte tycka att Solsidan är bra. Eller kanske bara jag som råkade se på ett ovanligt kasst avsnitt?

Kanske det beror på att jag aldrig gillat Felix Herngren som tydligen inte kan göra fler än 2 ansiktsuttryck. Eller den där andra stollen med den gigantiska hakan,  Johan Rheborg har jag aldrig tålt. Inte ens i Nile City var han bra utan mest irriterande och/eller pervers.

alla de här rubrikerna, nej det fattar jag helt enkelt inte. Eller så börjar jag bli för gammal för skrikiga storhakor.

43910cookie-checkMycket om Solsidan just nu