Kvällsmusik, Iron Maiden – Run to the hills

Dag 1 av min maiden-vecka…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=geHLdg_VNww]

Klockan gick, även idag, och snart är det nattidags.

Dagen har varit “sådär” och jag vet inte vad det är men något stör mig. Kanske var det inlägget om när Sverige säger nej för jag har tvekat länge att verkligen publicera det, vem vet vad det kan ge för följder? Kanske det är att jag i morgon kommer ställas inför något väldigt ångestladdat för mig – matlagning i grupp. Tja, jag vet inte men jag känner mig inget vidare och morgondagen känns dyster redan nu. Jag hoppas bara att jag lyckas sova lite i natt. Tröttheten finns men oron gnager.

Nåja, det är väl lika bra att säga god natt då. Jag ska ut med jycken, kanske äta något och sedan sikta mot bingen och försöka sova. Vi ses väl i morgon om inte SÄPO hämtar mig för förhör förstås hehe.

Natti alla, vi ses i morgon. Hej så länge 🙂

43930cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – Run to the hills