Zzzznart dagzzz

Att sova alltså, eller ja, kanske om man är trött, vilket jag inte är! Hur ska detta gå nu då? Håhåjaja 🙂

Dagen har varit bra. Jag fick besök av mina föräldrar och vi pratade lite medan vi drack kaffe. Lilla mamma berömde mitt kaffe, som vanligt. Hon verkar verkligen gilla ICA Colombia, det är en speciell smak på det kaffet säger hon, och det håller jag med om. Världens goaste!

Sedan såg jag att det är ganska bra trafik på min andra blogg. Jag har nog aldrig nämnt den här förut men länken till Burning Tires finns till höger, för de av er som gillar bilar. Och även om ni inte gör det så kan ni alltid trycka lite på de fina annonserna jag har haha. Men det är roligt att det är folk som kikar in, nästan varje dag, även om jag inte uppdaterar varje dag. Det blir några extra kronor ändå och det är ju skoj 🙂

Tidigare ikväll var jag och hälsade på grannen också vilket innebar mer kaffe. Kanske det är därför jag inte är trött? Vi pratade lite om styrelsearbeten och en massa annat jox. Så ni ser, inte ens på helgerna får man vila ut hehe.

Men nu säger jag slut för idag. Jag tackar allra ödmjukast för alla goa kommentarer och hoppas på fler i morgon. Naughty night allez, vi skrivs mer i morgon. Hej så länge 🙂

43800cookie-checkZzzznart dagzzz