Stackars lilla pretto-mamma

Vad gör man när sönernas flickvänner är blåsta bimbos? Den rubriken fastnade jag för när jag rullade igenom rubrikerna i Svenska Dagbladet.

Först undrade jag vilket kvastskaft hon hade satt sig på som tyckte att saker skulle vara på hennes sätt, och då pratar vi 1800-talets bondsamhälle. Jag blev helt enkelt riktigt irriterad på henne för vem är hon som ska tala om hur andra människor ska prioritera och leva?

Men så läste jag vidare och insåg snart att situationen var mer komplex än jag först hade uppfattat det. Hon menade ju väl innerst inne och när man läser om hur sönernas flickvänner betedde sig, ja då tycker man faktiskt lite synd om henne.

Läs det väldigt intressanta fallet här, på psykologen Madeleine Gauffin Rahmes insändarsida.

43640cookie-checkStackars lilla pretto-mamma