En jättebra presentation

Jag råkade hitta en så härligt bra personbeskrivning nyss, på en blogg, från en Amanda Johansson. För det är ju sådant där jag gillar, ordnörd som jag är haha.

Hur som helst, kolla det här. Visst är det inspirerande?

Om mig: Jag är en av alla dom som skriver låtar, läser dikt och sjunger sånger. Jag är en av alla dom som skrivit ner sin hemlighet för många gånger. Minst hundra gånger om. Jag är en av alla dom som drabbas, då och då, av nåt jag vill förklara. Jag är en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom.Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden. Jag är en av alla dom som tagit lycka, i sinom tid, för givet, sen jag var barn. Jag är en av alla dom som skyller sina sorger på den här planeten, och den här stan.
43660cookie-checkEn jättebra presentation