Min bästa vän är en vibrator.

Dessutom gillar hon att titta på sexvideos, hon strippar i musikvideo och skyller sitt beteende på sina föräldrar. Vi snackar om Taylor Momsen och, ja just det, hon ser bra ut också!

Jag har själv inte sett serien Gossip Girl men jag har hört att den ska vara lite av en succé där 17-åriga Taylor Momsen spelar en av rollerna. Tydligen inget vidare, säger vissa.

Men det är inte för Taylors skull, inte heller musikvideons eller tv-seriens skulle jag skriver om denna kvinna, vars namn jag inte kände till för 5 minuter sedan. Nej, allt det där bryr jag mig inte om, men rubriken “Min bästa vän är min vibrator” fångade mitt öga och tyckte genast synd om Taylor och nu när jag har sett de andra rubrikerna tycker jag ännu mer synd om henne.

För vem minns inte hysterin runt Britney Spears när hon var relativt ny och nyheter om hennes liv och “vardag” skyfflades ut för fullt. Då, liksom nu, handlade det om en ung, oskuldsfull men talangfull flicka, som media fullständigt älskade. Här finns ju tonvis med skvaller att mjölka och tids nog får man veta påstådda hemligheter. Men innan dess ska stjärnan få ha sina glansdagar med omvälvande och skandalösa rubriker där de bygger upp hennes image, och kanske det ligger i tiden nu att flickor ska vara smått vulgära, utmanande, såklart oskyldigt sexiga och samtidigt vara ett offer på något sätt. För det säljer som smör i solsken och det vet media ihop med nöjesbranschen.

Som sagt, stackars Taylor Momsen som får agera påläggskalv så att andra kan tjäna pengar på hennes namn. Med lite tur överlever hon infernot det innebär att vara stjärna men pressen måste vara brutal och man måste vara järnhård att inte ta åt sig av den dåliga och elaka kritiken.

Vissa dagar känns det grymt bra att vara en relativt okänd människa så att jag slipper all den där skiten. Och jag har bättre vänner än en vibrator också, det är inte kattskit.

43440cookie-checkMin bästa vän är en vibrator.