Kvällsmusik, Alice Cooper – Dirty dreams

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4CxNiWGJqg4]

Tiden försvann helt plötsligt.

De senaste timmarna har jag spenderat i möteslokalen i källaren och övat prickskytte. Det är ju tack vare inbrottsförsöket som vissa grannar har beväpnat sig med kolsyreladdade luftvapen och ikväll testade vi lite hur pistolerna fungerade. Trevligt, trevligt och detta får duga tills vi installerar kameror i varje våningsplan och rörelsedetektorer på lamporna i trapphuset.

Annars har dagen bara varit bra. Lite seg var jag nog men det gick ju bra och en hel del blev gjort. Bland annat började vi planera för nästa uppsättning för dockteatern som börjar vecka 7. Lilla mamma kom förbi och hälsade på, vi handlade lite från Netto och jag hann prata lite med bror min.

Men nu har klockan hunnit springa iväg. Jag ska väl inte sova ännu men lägger mitt sista inlägg för dagen vid den här tiden ändå.

Lite datorspel står på schemat, sedan ska jycken ut och kanske man ska ta sig en matbit innan det är dags för snarkofagen. Härmed säger jag tack för idag, slut för idag. Vi skrivs mer i morgon så hej så länge och god natt på er 🙂

43480cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – Dirty dreams