Kvällsmusik, Alice Cooper – Wind-up toy

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YQu0mcCFcpc]

Trötta nu? Jo, de flesta är väl kanske det vid den här tiden på dygnet eller hur?

Själv kommer jag nog stanna uppe ett tag till faktiskt. Dagen har varit lång men jag är ändå inte trött och det är ju konstigt. Först var det rehab, sedan hem och nästan direkt iväg igen för här har det varit fullt med grejer på gång.

Först kom en snubbe, en polack, och kikade på hur vi skulle kunna renovera våra trapphus och jag fick agera tolk. Lite lustigt var det då ordförande sa att han var dålig på engelska, men inte trodde jag att han var väldans kass haha. “If we out lim on the roof and then screw, it will be bra?” Ojoj haha. Förlåt, jag ska inte skratta men han är ju alltid en sådan besserwisser så det här var roligt 🙂

Sedan var det dags för några snubbar som kom hit för garantibesiktning av balkongerna. Det gick snabbt iofs, men sedan skulle vi åka iväg och spana in vilka nya garageportar vi ska ha i huset och efter det skulle vi se på vilka verktyg som det skulle vara bra för föreningen att ha.

Alltihopa tog ungefär 4½ timme och sedan var jag trött. Trött nog att sätta mig vid youtube och fixa en spellista med Snuten, som jag hade ett klipp med härom dagen. Jag är inte säker på hur jag lyckades, men jag tror jag fick hela serien här. Ibland är det kanske inte så jättebra men den där Snuten har sina guldkorn, helt klart och det måste ha varit kul att spela in alltihopa. Man kanske skulle skaffa sig en videokamera?

Men nu ska jag inte tjata mer, det är väl dags för de flesta av oss att få vår skönhetssömn. Jycken har varit ute, lite mat får det nog bli framför dumburken och sedan, såklart, sova. Men vet ni vad? Det finns nog en överhängande risk att vi ses i morgon igen så… Hasta la vista mina lamer och märrar! 🙂

43380cookie-checkKvällsmusik, Alice Cooper – Wind-up toy