Kvällsmusik, WASP – Locomotive breath

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V7tL7UXyA2c]

Jahapp, så var det dags igen då. To call it a day.

Det har väl egentligen inte hänt så mycket idag. Först var det ju jobba som gällde och där fick jag sitta några timmar med några elaka datorer som inte ville skriva ut. Sedan kom lilla mamma och vi åkte först till B-King för lunch och sedan blev det att veckohandla. Jepp, vi har bytt till onsdagar, hoppas ni antecknar! Nöjd blev jag också för jag hittade två nya grejer från Euroshopper som ni såklart ska få recenserat på söndag 🙂

Sedan drack vi lite kaffe hemma hos mig tills jag kom på att jag ju hade tvättdag idag så det var bara att hugga tag i grejerna och klampa ner i källaren.

Mellan varven hann jag möblera om i mitt tomma sovrum. Jag bor ju i vardagsrummet nu där man slipper trafiken och i sovrummet står bara lite flyttlådor och annat jox. Men där rensade jag upp idag minsann så nu ser det åtminstone civiliserat ut igen.

Men som sagt, nu börjar det dra ihop sig. I morgon är det dags för rehab igen, som tur inte dags att laga mat i grupp! Jag ringde dit idag och frågade om jag verkligen måste vara med för matlagning är lika med ångest för mig. Jag äter för att jag måste, men knappt det ens. Vi kom överens om att jag skulle dyka upp och göra det jag kände för så får vi prata mer om det då.

Jaja, men nu är det dags att börja snegla lite åt sänghållet. Jyckilainen har redan varit ute sin sista sväng för dagen och jag ska äta något innan det är dags att dra täcket över huvudet.

Tack för idag, slut för idag. Vi skrivs mer i morgon 🙂

43250cookie-checkKvällsmusik, WASP – Locomotive breath