Kvällsmusik, Steve Miller Band – Abrakadra

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fH850qp85Zk]

Jaha, nu står minsann John Blund och bankar mig i nacken med sin skyffel igen och det börjar rycka lite i ögonlocken faktiskt.

Dagen var bra men lång. Upp vid 6 och jobba på eftermiddagen. Strax innan jag åkte hem fick jag mig en tankeställare då vi satt och fikade. Tjejerna undrade hur detta ska fungera då det blir väldigt långa tisdagar och torsdagar. Först rehab på morgonen, sedan hem för att rasta jycken, äta lunch och sedan jobba tills klockan 19. Med andra ord blir det igång i ganska exakt 12 timmar och det är väl knappast så bra när man håller på med utredning av mig. Det vore ju smått ironiskt om man gick in i väggen av att gå på rehab hehe. Nej, jag får nog snacka lite med både bossen och folket på rehab så får vi se vad de rekommenderar.

Jycken har nyss varit ute, jag ska duscha och äta lite och sedan blir det bingen ganska omedel bums faktiskt. Jag är inte van vid sådana här långa pass och det är nog sant, det är för tidigt ännu.

Hur som helst, nu säger jag natti natti, vi skrivs mer i morgon. Hej på er 🙂

43060cookie-checkKvällsmusik, Steve Miller Band – Abrakadra