Kvällsmusik, BTO – You ain´t seen nothing yet

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7miRCLeFSJo]

Snurr, snurr, snurr. Så har det varit för mig idag, men efter omständigheterna för övrigt ganska bra dag. Dessutom fick jag mig en välbehövlig tupplur i eftermiddags så nu är man bara lagom trött, inte dödstrött haha.

Tekniken verkar vara virrig också ikväll. Comviq/Tele 2 slutade fungera och jag fick “Nätverksfel” och “Endast nödsamtal” som meddelande. Det konstiga är att mitt internet (comhem) verkade bli mycket snabbare. Hur nu de två har samarbete vet jag inte, eller så var det kanske inbillning. Men tekniken fortsatte att flumma. Mitt inlägg om näthat var helt plötsligt bort men det stod att det var publicerat vid 19-tiden. Så jag tryckte lite här och där och plötsligt syntes det igen. Iofs, det kan ju vara så också att jag är snurrig av trötthet hehe.

Förra natten ja, på tal om det. Jag ringde dem för att kolla att allt var okej med dem och nu har de beväpnat sig. Jepp, nu har de vapen i lägenheten minsann. Men det är inga hiskeliga muskedunder utan ett soft airgun gevär. En vanlig sådan Co2-pistol har en utgångshastighet på ungefär 120 meter/sekunden medan ett gevär har kanske det dubbla så om man får en sådan goding på låret så lär det ju svida så in i h…. Antagligen gå in en liten bit i skinnet också. Det är ju tråkigt att sådana saker ska behöva införskaffas men det är klart, jag kan ju inte sova över varje natt 🙂

Nåja, nu ska jag försöka hoppa in i duschen innan klockan blir alldeles för mycket. Lite mat får det nog också bli så att jag orkar ta mig till rehab i morgon bitti. Sedan blir det jobb mellan 15 och 19 i morgon kväll. Med andra ord blir det en lång dag. Undrar hur det ska gå?

Jaja, nu ska jag sluta tjata. God natt på er gott folk, vi skrivs mer i morgon. Hej på er! 🙂

42870cookie-checkKvällsmusik, BTO – You ain´t seen nothing yet