Blåljus-natt och nästäppa

3-4 polisbilar och fotpatrullerande poliser. Det blev resultatet igår efter att en okänd man iklädd huva stod och ryckte i grannens dörr.

Strax efter midnatt ringde ordförande till mig och sa att jag skulle komma ut direkt och att polisen var på väg. Tjejen längst upp hade haft oväntat besök av någon som stod i en mörk trappuppgpng och slitit i hennes ytterdörr. Hennes pojkvän som kör lastbil var såklart inte hemma och var väldigt upprörd, likaså tjejen som stod med gråten i halsen då jag ringde på.

Efter lite diskussioner med både ordförande, hennes pojkvän och poliserna som kom dit bestämde vi att jag och jycken skulle sova över hos henne så att hon kunde känna sig lite tryggare. Nu är jag hemma igen efter inte så många timmars sömn, främst för att näsan korkade igen, men vad gör man inte för sina grannars skull? 🙂

Frukost, jycken ut lite till, sedan blir det jobb.

Ha en bra dag allihopa 🙂

42700cookie-checkBlåljus-natt och nästäppa