Veckans välgörenhetsklick

Någon som vet hur många liter en gallon är?

Jag blev lite nyfiken på att det står 730 gallons vatten på Socialvibe (till höger) för det låter mycket så jag tänkte kolla hur många liter vatten vi har klickat in åt behövande i Afrika. Tydligen finns det amerikanska gallons och engelska gallons och jag kollade både…

  • 3318.6457 liter enligt det brittiska systemet.
  • 2 763.350 602 3 liter enligt det amerikanska.

Kanske bara jag som undrar om de siffrorna verkligen kan stämma? Det låter ju som en fasligt massa vatten, eller hur?

Hur som helst, nu är det dags att stödja en ny organisation och idag väljer jag Blood: Water Mission som arbetar med att sprida information och motverka HIV/AIDS. Dessutom stödjer även de byggandet av nya brunnar runtom i Afrika. Läs mer om dem här.

Klicka på SocialVibe till höger, svara på några enkla frågor och ge ditt bidrag. Det kostar inget och det finns inga tvång att gå med i några grupper eller så då alla klick blir till pengar för de behövande genom sponsorer.

Det är enkelt, det är gratis, det gör skillnad. Vad väntar du på? 🙂

Bild från firstgiving.com
42580cookie-checkVeckans välgörenhetsklick