Status: Trist & mystiskt sår.

Satt och funderade på bloggen och bloggande.

Det är ju ett stort intresse för mig men jag får erkänna att det den senaste tiden saknas något. Jag vet bara inte vad. Det är klart att man kan rapportera om nyheter hit och dit, men det känns lite opersonligt på något sätt. Visst reflekterar jag över nyheterna i sig men jag har fått någon slags rullande-band-fabriks-känsla av att göra det. Å andra sidan lär ju ingen vara intresserad av att veta mera om mig. Kanske (?)

Det känns som om jag borde skriva djupare saker, men jag vet inte vad. Svaret finns inom mig, jag vet, men jag är ju lite Skalman så det tar nog ett tag att komma på vad det är som saknas.

Jag filurar vidare… 🙂

För övrigt kan jag meddela att det är jäkligt svårt att fotografera sin egen axel uppifrån.  Det tog 10 försök innan jag fick en någorlunda bra bild! Anledningen till att jag försökte med denna balansakt är att jag har fått ett mystiskt sår eller jack på höger axel. Det konstiga är att det ser ut som en sned smiley. Hade jag så roligt förra natten?

42450cookie-checkStatus: Trist & mystiskt sår.