Kungahuset på tapeten – igen

Silvia har skrivit ett brev till Tv 4.

Orsaken är att Kalla Fakta gjorde ett program om Silvias far och hans umgänge med nazistpartiet under andra världskriget. Löjligt tycker jag, att Silvia ska få klä skott för något som hennes pappa gjorde.  Tv 4s VD Jan Sherman tyckte tydligen att gammal historia var intressant och nu vore en mer kritisk granskning av monarkin passande, säger han.

Vaddå granskning? Ta bort kungahuset helt tycker jag – som om någon skulle bry sig. Eller så kanske man gillar att bara vakterna kostar 10 mille per år.. Samtidigt kan man som sagt inte skylla förfädernas synder på deras söner och döttrar. I så fall skulle väl världen gadda ihop sig och slå till mot Tyskland nu direkt eftersom Hitler ledde sina armeer från basen i Berlin, eller hur? Nej, Silvia har absolut ingenting att skämmas över., och i debatten håller de flesta med.

Jisses Sherman, styr upp Tv 4-skutan för den är på kollisionskurs med verkligheten. Igen.

42350cookie-checkKungahuset på tapeten – igen