Kvällsmusik, Sonique – It feels so good

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hVzvdCKuu4w]

Snart dags att dra timmerstockar… Konstigt att jag har varit så jättetrött de senaste två veckorna och jag är inte den enda. Nästan alla på jobbet håller med – kanske det beror på vädret?

Dagen har varit…nja…. Vi var ju med voff till veterinären och vaccinerade henne. Den biten gick bra men sedan tyckte han att jag skulle göra något åt hennes tandsten som hon tydligen hade, vilket skulle kosta 1400 kronor – pengar som jag inte har såklart. Vidare strul med jycken är att jag inte kan acceptera den rara tanten som var här igår. Hon är snäll och go men väldigt virrig så jag vågar nog inte lita på henne. Ska jag vara helt ärlig så börjar jag fundera på att göra mig av med jycken – på det ena eller andra sättet. Det börjar bli för krångligt nu 🙁

Resten av dagen har varit lugn, jag har mest haft tråkigt faktiskt. Nu ska jycken ut en kort promenix, sedan blir det att duscha och sist men inte minst äta något så man orkar med rehab i morgon.

En Anders full med funderingar säger god natt. Vi skrivs mer i morgon.

42080cookie-checkKvällsmusik, Sonique – It feels so good