Kvällsmusik, Ricky Martin – Bella (She’s All I Ever Had)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rF5Csw8ZXBA]

Jahopp, så var det nästan dags att skutta ner i sänghalmen igen då…

Dagen har varit lång och smått påfrestande faktiskt. Först var det ju rehab-tjoho där vi skulle fortsätta göra en pärm. Detta för att de ska se om vi kan läsa och förstå instruktioner och vara praktiskt lagda. Sedan blev det att åka ner till jobbet en kortis för man ska ju äta lunch också.

Jag brukar ju gå till mitt favoritställe, Scalino, och likadant idag. Där fick jag chansen att prata lite med ägarna och det visade sig att vi har en gemensam bekant. Sedan pratade vi om en hel del annat – om Facebook, hemsidor, jobb, bloggande m.m. vilket var jättekul 🙂

När jag kom hem var det dags att träffa den nya dagmatte, en äldre dam denna gång. Vi pratade och drack kaffe och hon sa att hon skulle tänka på saken. Då får jag lov att morra lite. Dels för att jag blir tvungen att planera om veckan lite till och bla bla bla… Suck! Att det ska vara så himla svårt då? När man hör om hur många arbetslösa det finns i landet så är det konstigt att ingen finns tillgänglig då man behöver dem. Kanske Arbetsförmedlingen har slängt in alla på vuxendagis månntro? 😛

Nåja, nu ska jag inte gnälla utan ut med jycken på sista svängen, sedan blir det sova. Jag börjar se suddigt så det är nog ingen dum idé alls hehe.

Tack för idag och sov så gottans, vi ses i morgon! Hej så länge 🙂

41970cookie-checkKvällsmusik, Ricky Martin – Bella (She’s All I Ever Had)