Kvällsmusik, Jennifer Paige – Crush

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hj5S1RCUDvM]

Jepp, trött är jag minsann, och det börjar dra ihop sig.

Dagen har som sagt varit lugn och ganska okej. Dock lite irriterande att min dagmatte inte dök upp idag. Kanske det hänt något, jag vet inte, men det är frustrerande att inte veta. Dessutom sitter jag lite på pottkanten nu då jag inte vet hur jag ska lösa detta i nästa vecka. Som sagt, ibland är det bekymmersamt att vara fattig hundägare som inte har råd med ett riktigt hunddagis.

Lilla mamma var här och hälsade på en sväng också. Vi drack lite kaffe och pratade en hel del och det var väldigt trevligt. Hon är go hon, lilla mammsen.

Så mycket mer har väl egentligen inte hänt idag. Jag har bara mått lite konstigt, med sus i öronen o när jag gick ute med jycken fick jag världens kramp i benet. Skumt som attan, hoppas jag inte håller på o bli sjuk. Jaja, den som lever får se.

Men nu tackar jag för idag. Det är dags att sluta de små blå och drömma något trevligt – hoppas ni gör detsamma. Vi skrivs mer i morgon, god natt och hej så länge 🙂

41830cookie-checkKvällsmusik, Jennifer Paige – Crush