God förmiddag

Jag är hemma idag. Kanske var det något jag åt igår som upprörde magen och natten har varit jobbig. Men då var det inte inbillning när jag igår fick ett sus i öronen och kände mig yr. Skumt.

Men det var ju skönt också för då kunde jag ringa nu på morgonen och beställa tid för jyckens skull. Hon ska ju få sin vaccinering vartannat år och jag glömde bort det i december. Dessutom har hon fått någon skum bula på ryggen som blöder och är lite varig. Det är väl bäst att kolla upp det innan det utvecklas ännu mer.

Några andra planer för dagen har jag direkt inte. Möjligtvis träffa den nya dagmatten som bor lite längre bort. Det var en så söt och rar liten dam som ringde i lördags och hon berättade att hon skulle behöva lite sällskap på dagarna och när hon bor inte så långt härifrån är det ju perfekt. Vi får se om min mage tillåter mig det. Ska försöka äta något strax…

Rapporteringen angående Madde och Chris går vidare. En källa säger till Aftonbladet att ”Chris O´Neill är en väldigt trevlig och rolig kille”. Jag undrar om det var hans mamma som sa det…

41750cookie-checkGod förmiddag