Veckans välgörenhetsklick

Som ni kanske minns stödde  jag The Trevor Project förut. Nu hittade jag ett klipp med Daniel Radcliffe som förklarar exakt hur det fungerar med SocialVibe. Lite kul att se Harry Potter göra reklam för något som jag också gillar 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tVHVU7Y0KMk]

Men idag är det ju söndag och därmed dags att byta organisation som vi kan stödja. bara genom att klicka oss fram och svara på frågor.

Den här veckan tänkte jag stötta Charity: Water som arbetar i u-länder med att bygga brunnar. Varje år dör 4500 barn bara för att de inte har rent vatten. Med några enkla klick från oss kan den siffran minska! Det kostar inget, det finns inga krav och tar bara några minuter.

Du hittar SovialVibe till höger 🙂

41660cookie-checkVeckans välgörenhetsklick