Smått perverst

Kan någon vara så snäll och berätta för mig vad det är som är så otroligt intressant med kungligheter egentligen?

Kanske jag är av fel generation för att förstå fashinationen och det fantastiska bakom kungligheter, prinsessor och drottningar och just nu är det mycket av den varan. Orsaken är förstås att Madde har siktats med en kille. En 36-årig affärsman tydligen och nu skrivs det rubriker må ni tro.

Det roliga är ju att tidningar fläskar på så oerhört. Som expressen skriver, “den hemliga dejten”. men hur menar de då? Skulle Madde gå runt med ett plakat och tipsa alla tidningar om att hon en viss dag i veckan, vid ett visst klockslag ska träffa en viss person? Ja, då vore det ju inte hemligt och inte lika romantiskt och därmed genast lite tråkigare.

Men sedan finns det de människor som dyrkar marken där de blåblodiga har gått på. Eller i detta fall, dyrkar stolar.

Madde var ju på The Boat House i Central Park, New York, när hon träffade sin mystiske dejt och nu har aftonbladets reporter Per Bjurman varit där och provsuttit “Maddes stol”. Visst låter det perverst? Att han dessutom tror att detta kan bli en svensk turistklassiker får mig att dra extra på mungiporna. Visst, okej, Madeleine är söt, det kan inte förnekas, men att dyrka en stol? Liksom kom igen! Ett nytt resmål? Hahaha.

Get a life liksom 😛

41620cookie-checkSmått perverst