Nackdelen med att städa

Kanske det beror på att jag har fått sova som en stock men nu har jag iaf tagit itu med massor av saker och fixat ett dussintal grejer som har blivit liggandes. Jag har tillomed paketerat en DVD, skrivit på adressen och satt på frimärken! Dessutom blev paketet jättesnyggt och såg inte alls ut som skit, som det brukar haha.

Men så gav jag mig på en bunt med papper som har legat på skrivbordet i ett halvt sekel och jag hittade konstiga saker. Bland annat en remiss som var utfärdat i december 2009, ett tiotal utskrifter av sekretessavtal (?), ansökan till distansutbildning till Socialpsykologi och ett antal fullmakter som ska skickas till ICA Banken så att de kan leka med mina pengar.

Suck och stön, jag tror jag dammsuger lite istället. Det är roligare! 😛

41480cookie-checkNackdelen med att städa