Dagen slut, nästan.

Jojomen, idag har mycket blivit gjort! Och just nu sitter jag och skriver nyhetsbrev för bostadsrättsföreningen så det är inte riktigt slut än.

Men jag är nöjd med dagen, även om förre ordförande blev arg när vi besökte henne och pratade om styrelsejobb. Hon ansåg att hon hade blivit “petad” från ordförandeposten till att bara vara suppleang medan vi bara menade väl och tyckte att hennes hälsa var viktigare, speciellt nu efter hennes stroke. Kanske vi tänkte fel?

Samtidigt är det viktigt att det kommer nytt blod i styrelsen och att allting flyttas från en person till ett mer tillgängligt ställe för övriga medlemmar i styrelsen. Det ska inte vara så att om en person blir sjuk stannar hela bostadsrättsföreningen. Så nu har vi skaffat en gemensam e-mail, nycklar ska flyttas till ett företag som har hand om fastighetsskötsel och allting ska kunnas slötas av flertalet ansvariga. På det hela taget känns det bra, dock lite synd att hon skulle bli sur. Fortsättning följer…

Men nu är det dags för mig att dra timmerstockar. Voff ska ut en gång till och kanske man skulle äta lite? Mat som är så tråkigt men jaja….

Vi ses i morgon, då blir det mer bokstäver från mig hehe. Hej så länge gott folk 🙂

41600cookie-checkDagen slut, nästan.