Anders går på knockout

Första veckan efter julledigheten. Det brukar ju vara lite lagom segt att  börja jobba igen men den här veckan har varit extrem. Skönt att det inte var bara jag som kände så.

Så igår….jag kom hem vid 12:45 som vanligt, släpade ut jycken och var lagom seg redan då. Förr-förra natten blev det bara 2 timmars sömn ju, så när jag var klar med promenaden tänkte jag ta en härlig tupplur. Men det gick såklart inte…..

Grannen på andra våning lade nytt golv så därifrån var det ideligen hammarslag. Grannen på tredje våning ringde först och frågade om något säkerhetsskåp för föreningens skulle och sedan kom han ner och pratade om hur mycket en ommålning av trapphusen skulle kosta. Efter att han hade gått trodde jag återigen att man skulle få en chans att sova lite men nejdå, då hade grannen intill besök av någon som tydligen gillar att halvskrika. Dessutom sprang någon omkring i lägenheten ovanpå min, antagligen hans son, så här var det inte lugnt alls igår! Då glömde jag nästan att berätta att telefonen inte ville sluta ringa.

Men vid 18-tiden, tror jag iaf för jag var så lullig, kunde jag äntligen få sova. Väckarklockorna var satta på 1 timme men vid 21-tiden vaknade jag igen, snubblade ut med huden en snabbis, och sedan gick jag till sängs igen och vaknade vid 8 nu på morgonen. Jag låg kvar en stund och njöt av tystnaden innan jag satte igång mobilen igen. Bara 5 meddelanden hade kommit in.

Nu blir det frukost så att huvudet slutar snurra, men jisses så skönt det var att kunna få sova nästan hur länge som helst. Varmt o gott var det i bingen också, det är ju nästan så jag vill gå o lägga mig nu igen hehe. Hur som helst så där har ni förklaringen till varför mina inlägg varit ryckiga den senaste tiden. Men så blir det ju ibland. Nu funderar jag på att äta något för den där semlan var det senaste jag åt, klockan 11 igår förmiddag.

Hur har ni sovit inatt?

Bild från www.myfreewallpapers.com
41370cookie-checkAnders går på knockout