Vad-sjutton-morgon

Det sista inlägget från igår hade inte gått ut. Nu är det andra gången det har hänt och okejdå, jag var ordentligt trött igår så jag klickade väl fel, men det är ju så irriterande! Det får bli morgonmusik för er istället haha.

Jag läser i tidningen idag att vaccinet mot influensan är värdelöst. Snarare utsätter sig man för fler risker än om man inte skulle vaccinera sig. Är man förvånad? Det är bara vinstintressen från vissa läkemedelsbolag som haussar upp hysterin att si och så många människor kommer dö den här gången. Visst dör det människor varje år av alla slags sjukdomar men det beror snarare på grundkonditionen och andra sjukdomstillstånd som försvagar immunförsvaret. Då räcker en vanlig influensa för att knäcka människan.

Som ni förstår kommer inte jag ta vaccinet i år heller. Blir jag sjuk så blir jag det. Dör jag så må det vara hänt också.

Nåja, nu är det torsdag morgon och nu ska vi vara glada. Helst ska vi vara ivriga och nästan springa med längtan till våra jobb och skolor, eller hur? Eller ligga kvar under varma täcket tills det töar upp i april eller så! 😛

Nej, nu ska voff ut, sedan blir det att åka till jobbet. Ha en bra dag allihopa så ses vi senare idag 🙂

41190cookie-checkVad-sjutton-morgon